Na mijn keratinebehandeling vind ik het heel belangrijk dat ik naast goede haarproducten ook een goede reiniging heb voor mijn hoofdhuid. Mijn hoofdhuid wordt snel vettig en is ontzettend gevoelig. Daarom ben ik speciaal voor de verzorging en reiniging van mijn hoofdhuid op zoek gegaan naar een reiniging zonder siliconen die het ook op een natuurlijke wijze verzorgt.

De Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrub trok gelijk mijn aandacht omdat ik het interessant vond om een haarscrub te gebruiken. Kijk een scrub voor het gezicht en het lichaam gebruiken we allemaal wel eens, maar een haarscrub?? Nog nooit eerder van gehoord! Des te meer reden om het uit te proberen.

Door natuurlijke ingrediënten zoals Japanse groene thee, munt, zoutkristallen en Community Trade-honing uit Ethiopië wordt de verzorging, reiniging en hydratatie van de hoofdhuid gerealiseerd.
Het is de bedoeling dat je deze haarscrub masseert in je hoofdhuid om de bloedsomloop te stimuleren en onzuiverheden te verwijderen, zoals stof, rook, zweet en achtergebleven resten van haarproducten.


Omdat ik het een interessante product vind hebt ik het uit nieuwsgierigheid eerst op mijn handen uitgeprobeerd. Het voelt en ziet er uit als pasta, al snel merkte ik dat je maar een heel klein beetje product nodig hebt om een rijke schuim te creëren. De geur is ontzettend lekker en naar mijn smaak; fris maar tegelijkertijd ook kalmerend. Tijdens het schuimen voelde ik de scrubdeeltjes ook een beetje. Ik denk dat ik een nieuwe favoriete hoofdhuid reinigende product heb ontdekt! 🙂