Afgelopen donderdag heb ik een keratine behandeling gehad bij Van Marco en ben ontzettend blij met het resultaat.

Mijn haar was onhandelbaar geworden voor mij omdat het even na het föhnen steeds weer begon te pluizen, dus dan kon ik er gerust dagelijks een paar keer overheen gaan met de föhn.

Uiteraard is dit geen ideale situatie voor mij, buiten dat het ontzettend tijdrovend is, is het uiteraard ook ontzettend slecht voor mijn haren.

Vorig jaar had ik al eens een keratinebehandeling gehad, dus ik wist ongeveer wat ik kon verwachten, alleen dit keer wilde ik nog meer resultaat. Ik ben toen online gaan zoeken naar keratine behandelingen en geprobeerd de focus te leggen op de meest natuurlijke soort , toen kwam ik weer uit bij het merk MaxLiss. Ik koos ervoor om mijn behandeling bij VanMarco te laten doen omdat deze kapperszaak bekend staat om het verlenen van advies op maat.

Dankzij de zachte en sociale karaktereigenschap van Marco was ik gelijk mijzelf en voelde mij op mijn gemak vanaf het moment toen ik de zaak binnenstapte.

Twee professionele kapsters hebben mijn haren behandeld met keratine waarbij ze eerst mijn haren hebben gewassen met een speciale keratine shampoo om mijn haarschubben open te krijgen. Daarna hebben ze plukje voor plukje de keratine aangebracht en 40 minuten laten inwerken. Na het inwerkproces hebben ze het uitgespoeld en mijn haren “geseald” met een stijltang. Dit moest een aantal dagen ingewerkt blijven en mocht het daarna weer wassen. Gelukkig was het een zeer aangename geur, waardoor ik het niet vervelend vond.

Uiteraard komt mijn vlog deze week nog online hier deel ik mijn ervaring en beleving van de keratinebehandeling met jullie. In de vlog stel ik uiteraard ook de belangrijkste vragen over de behandeling, duur en de verzorging ervan.

Marco heeft mij ook de verzorgingsolie, shampoo en masker gegeven om het effect van de keratine zo lang mogelijk te behouden en mijn haren te beschermen.