BVLGARI heeft haar nieuwe geur OMNIA PINK SAPPHIRE gelanceerd en het is geïnspireerd op de roze saffier – een fascinerende edelsteen uit Azië die voorkomt in alle nuances, van zachtroze tot knalroze. Hij staat symbool voor de jeugd en plezier in het leven.

IMG_7952

Dat is precies waar ik aan denk als ik de geur zie en ruik. De roze verpakking en de fris bloemige geur maakt mij vrolijk en doet mij denken aan de lente en zomerdagen. Het is oprecht een van mijn favoriete geuren op het moment omdat ik het met gemak dagelijks kan dragen, maar ook als ik een avond ga stappen.

Alberto Morillas, meester parfumeur en maker van Omnia Crystalline, heeft de Pink Sapphire samengestels als een  combinatie van heldere citrus en exotische bloemen.

IMG_7956_Facetune_09-04-2018-19-37-20

Ik was uitgenodigd op het launch event en alles was roze. Dat was zo mooi om te zien omdat het precies de geur zelf uitstraalde. Iedereen was zo vrolijk, kleurrijk, blij en energiek waardoor ik een hele leuke dag heb gehad en ook niewuwe vrienden heb gemaakt 🙂

IMG_7953

IMG_7242_Facetune_09-04-2018-19-54-05